
Restauracja słynąca nie tylko z wysokiej jakości burgerów, ale i dań dla najbardziej wymagających gości – steków, sałatek i potraw sezonowych.
Design naszych lokali, rodzinna atmosfera i brak monotonii sprawiają, że to miejsce spodoba się nie tylko miłośnikom burgerów, ale również wegetarianom, weganom, osobom na diecie paleo oraz smakoszom lekkich potraw.
Cechą wspólną wszystkich oferowanych przez nas produktów jest świeżość i najwyższa jakość.
Wsparcie dla Franczyzobiorcy:
* opieka podczas funkcjonowania biznesu – dostępność doświadczonego managera 24h, know how, baza doświadczeń, doradztwo przy kreowaniu polityki cenowej
* pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji dla restauracji
* projekt wizualny wnętrza modyfikowalny pod konkretny lokal
* pomoc przy kontaktach z sanepidem i innymi instytucjami, ubezpieczycielem, ochroną itp.
* 180 godzin szkoleniowych (przed i w czasie funkcjonowaia lokalu), (kucharze, obsługa, manager)
* pomoc podczas rekrutowania pracowników – szablony ogłoszeń i skuteczne metody pozyskiwania pracowników
* udostępnienie kontaktów niezbędnych do nabycia urządzeń gastronomicznych w atrakcyjnych cenach
* doradztwo w wyborze odpowiedniego sprzętu oraz pomoc w negocjacjach cenowych
* udostępnienie oraz wdrożenie system zarządzający POS - zdrowa krowa;
* kontakt do dostawców, którzy będą dostarczać wysokiej jakości produkty w najkorzystniejszych cenach
* pomoc przy tworzeniu kampanii marketingowej – obecność na wysoko pozycjonowanej stronie www.zdrowakrowa.com, akcje marketingowe na faceboku – ponad 8500 fanów
Kwota inwestycji:
* 80-150 tys. zł (architektura wnętrza, wyposażenie lokalu, urządzenia gastronomiczne)
* opłata wstępna - 15 tys. zł netto
* opłata bieżąca - 6% obrotu netto
Wymagania lokalowe:
* lokalizacja w mieście powyżej 100 tys mieszkańców
* lokal o pow. 70-130 m2